28 вересня 2018

КРУГЛИЙ СТІЛ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНО - ІСТОРИЧНИХ ДИСЦИПЛІН(ІСТОРІЇ ТА ПРАВОЗНАВСТВА) ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Круглий стіл викладачів суспільно-історичних дисциплін закладів ПТО Київської області на базі ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей» було організованої проведено 26 вересня 2018 року «Метод дебатів як засіб розвитку критичного мислення та ораторського мистецтва учнів».
Заступник директора Котенко В.В. презентував ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей».
Голова обласної методичної секції викладач історії Білоцерківського ліцею Матросова Т.О. повідомила про роль проектних технологій як засіб розвитку критичного мислення та ораторського мистецтва учнів.
Викладач історії Бородянського ліцею Буріна Н.М. розповіла про проведення дебатів як ефективний засіб вироблення в учнів критичного мислення та ораторського мистецтва на уроках історії в ЗП (ПТ)О.
О.М.Палатна з Переяслав- Хмельницького центру професійно-технічної освіти зробила повідомлення про розвиток критичного мислення учнів ЗП (ПТ) Она уроках історії.
Досвідом роботи з формування критичного мислення учнів на уроках історії та правознавства поділилась Шемякіна Е.Е. з Фастівського центру ПТО, Дмитренко В.В. з Богуславського центру ПТО – з теми «Особливості застосування технологій розвитку критичного мислення та ораторського мистецтва учнів на уроках історії на I ,II курсах ЗП (ПТ)О.
Методист НМК ПТО у Київській області Лятицька Н.Л. надала методичні рекомендації до підготовки обласної пошуково-практичної історичної учнівської конференції «Становлення професії: погляд через століття».
На практичний блок було запрошено члена Національної спілки художників України С.А.Вутянова. Сергій Анатолійович привіз виставку своїх картин «Одвічна магія», а Кириленко Л,П. та Татаренко В.М підготували з учнями ліцею літературно-музичне свято «Творчість – це частка людського життя».
Підсумки семінару підбила Лятицька Н.Л., методист НМК ПТО у Київській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар