20 березня 2019

ІНТЕРАКТИВНІ ВПРАВИ НА УРОКАХ ЕКОНОМІКИ

Суть інтерактивних вправ полягає в тому, що освітній процес відбувається за умови постійної, активної, взаємодії всіх його учасників. 
Під час інтерактивного навчання здобувач освіти стає не об’єктом, а суб’єктом навчання, він відчуває себе активним учасником подій і власної освіти та розвитку. Розвивається навчальна діяльність (планування, рефлексія, самоконтроль, взаємоконтроль).  Впровадження системи інтерактивного навчання приносить користь: конкретному учню – усвідомлення включення в спільну роботу, комунікативи у готовність до роботи у групах на інших уроках, розвиток рефлексії, становлення суб’єктивної позиції в навчанні.
На уроці з предмету "Основи галузевої економіки і підприємництва" здобувачі освіти виконувавали інтерактивні вправи допомогою онлайн - сервісу LearningApps.org.
Переваги інтерактивного методу навчання полягають у тому, що: за один і той же проміжок часу можна виконати більший обсяг роботи; досягається висока результативность у засвоєнні матеріалу і формуванні вмінь,знань та навичок з обраної теми.




1 коментар: