06 квітня 2018

КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2018


5 квітня 2018 року учні групи № 40-К та викладач Роззавко А.О. відвідали Міжнародний виставковий центр, де проходила спеціалізована виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2018».
Тематика виставки представлена такими напрямами як адитивні технології та 3D- друк, інструменти та прес – форми, модифікація матеріалів, контроль якості тощо.
Addit EXPO 3D – це виставка для тих, хто йде в ногу з часом, хто відкрив для себе простори технологій XXI століття, які найбільш динамічно розвиваються, хто усвідомлює, що третя промислова революція починається на наших очах.
Головне завдання організаторів виставки - надати можливість кожному клієнту максимально розкрити свій потенціал, заявити про свої досягнення на всю Україну, звірити свої передчуття щодо перспектив розвитку галузі з кращими світовими брендами, адаптованими, при цьому, під наш вітчизняний ринок, його потреби і можливості.
Учні ознайомилися з найкращими здобутками науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, спілкувалися з провідними спеціалістами різних галузей, які демонстрували актуальні світові новинки.



Немає коментарів:

Дописати коментар