03 квітня 2018

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ РОБІТ



Інститут політико-правових та релігійних досліджень у 2018 році до Дня Конституції України проводить Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні».
Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; залучення молоді до розвитку місцевого самоврядування; створення умов для її творчого зростання; активізація науково-дослідної роботи студентів та аспірантів; дослідження громадянського суспільства, як важливого феномену; подальший науковий пошук з метою приближення розвитку українського суспільства до стандартів країн з розвиненими демократичними традиціями.
До участі в конкурсі запрошуються учні-члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти України, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України.
Конкурс проходить з 12 березня по 28 червня 2018 року. Прийом конкурсних робіт здійснюється до 01 червня 2018 року.
Конкурсні роботи разом з заявками встановленогота рецензією наукового керівника направляються у паперовому та електронному вигляді засобами поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта» на адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3) та на е-адресу (e-mail: institute2014@ukr.net), з позначкою «На Конкурс».

Немає коментарів:

Дописати коментар